AEMI Atomenergia Mérnökiroda Kft.

Műszaki Divízió

Bemutatkozás

Az AEMI Kft. Műszaki Divíziójában számos kulcsfontosságú területen végzünk mérnöki tevékenységeket a legmodernebb technológiák és innovatív megoldások alkalmazásával. A szakértőink képesek részletes és pontos előrejelzéseket készíteni a különböző szerkezetek viselkedéséről és állapotáról. Elemzéseink segítenek meghatározni a szerkezetek állapotát és javaslatot teszünk a szükséges karbantartási és javítási munkálatokra, amelyek alapvető fontosságúak a berendezések és szerkezetek biztonságos és hatékony üzemeltetéséhez.

Olyan innovatív módszereket és technológiákat alkalmazunk, amelyek lehetővé teszik a berendezések és szerkezetek állapotának folyamatos és megbízható monitorozását. A digitális és intelligens megoldások fejlesztése során a legújabb technológiákat és módszereket alkalmazzuk, beleértve a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás technológiáit is.

Magasan képzett szakembereink és fejlett technológiai hátterünk garantálják a kiváló minőségű szolgáltatásokat.

Fókuszterületek

  • Szerkezetintegritás elemzés és üzemelési biztonság értékelése
  • Hibaértékelés, öregedéskezelés és károsodási folyamatok vizsgálata
  • Mérnöki numerikus modellezés
  • Élettartam és törésmechanikai számítások
  • Állapotértékelés, roncsolásmentes vizsgálattervezés
  • Online monitoring rendszerek fejlesztése
  • Digitális valóság alkalmazások (AR/VR/web)
  • Műszaki kutatás – fejlesztés

Szolgáltatások

Szerkezetintegritás elemzés és üzemelési biztonság értékelése

Erőművi, vegyipari, olaj- és gázipari rendszerek és nyomástartó berendezések átfogó elemzése, szerkezetek hosszú távú megbízhatósági és biztonsági analízise.

Hibaértékelés és károsodási folyamatok vizsgálata

Fejlett numerikus modellezési technikákat alkalmazunk a mérnöki problémák pontos és hatékony megoldására. Szolgáltatásaink magukban foglalják a szimulációkat és az analíziseket, amelyek révén ügyfeleink optimalizálhatják terveiket és folyamataikat.

Mérnöki numerikus modellezés

Korszerű számítógépes modellezési technikákat alkalmazása a termék- és technológiafejlesztésben, optimalizálásban, beleértve a képlékenyalakítást, hegesztést és kompozit anyagok fejlesztését.

Élettartam és törésmechanikai számítások

Számítógépi modellezéssel támogatott várható élettartam meghatározása, valós és feltételezett hibákkal való üzemelésre való alkalmasság meghatározása.

Állapotértékelés, roncsolásmentes vizsgálattervezés

Romlási folyamatoknak megfelelő felülvizsgálati program meghatározása. Vizsgálati beállítások tervezése, melyek segítenek minimalizálni a leállási időket és a költségeket. Az ipari rendszerek állapotának felmérése és értékelése roncsolásmentes vizsgálati módszerekkel, biztosítva a biztonságos és hatékony üzemeltetést.

Online monitoring rendszerek fejlesztése

Működés közbeni távfelügyeleti rendszerek fejlesztése és implementálása, melyek lehetővé teszik a valós idejű adatgyűjtést és elemzést, ami segíti a gyors és pontos döntéshozatalt.

Digitális valóság alkalmazások (AR/VR/web)

Tréning platformok és szakértői rendszerek fejlesztése, amelyek támogatják az ipari képzést, betanulást és az operatív hatékonyságot.

Műszaki kutatás – fejlesztés

Elkötelezettek vagyunk az új, innovatív technológiák és módszerek fejlesztése mellett, hogy ügyfeleink számára a legfrissebb és leghatékonyabb megoldásokat kínálhassuk. Kutatás-fejlesztési tevékenységeink során szorosan együttműködünk ipari partnereinkkel és akadémiai intézményekkel.

Elkötelezettségünk

Célunk, hogy a hazai és nemzetközi ügyfeleink számára olyan innovatív és megbízható szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek növelik a biztonságot, elősegítik a hatékonyság és a versenyképesség növelését, valamint támogatják az iparági fejlődését és kutatás-fejlesztési céljaik elérését. Szoros kapcsolatra törekszünk az iparági szereplőkkel, beleértve a gyártókat, szolgáltatókat, kutatóintézeteket és egyetemeket. Az együttműködés révén olyan hozzáadott értéket kívánunk teremteni, amely jelentős előnyöket nyújt partnereink számára.

Karrier

Cégünknél, jelenleg nincs nyitott pozíció.

KAPCSOLAT

E-mail: info.tech@aemi.hu
Székhely: 3525 Miskolc,
Kazinczy Ferenc utca 13. I/3.

CÉGADATOK

Számlázási név: AEMI Atomenergia Mérnökiroda Kft.
Adószám: 12167043-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-672786
Copyright © 2024 Govern-Soft Kft. Minden jog fenntartva!